Vendégkönyv

Kedves Kriszti és István!
Általában, ha vendégkönyv kerül a kezembe mindig gondolkodnom kell, mit is írjak... Most megvan az ihlet, szívből jön. Rendkívüli hálát érzek, örülök, hogy egy ilyen csapat részese lehettem és lehetek. Köszönöm, hogy Timiékkel közösen létrehoztátok ezt a szuper, hasznos,inspiráló hétvégét!
Amit magammal viszek: szeretet, élmény, tapasztalat, barátság... ja és a piacon ezentúl szérumot kell keresni, a jövőbeni élményvacsorák plusz szolgáltatásairól pedig videót kérek!
Tőlem Nektek csak annyit, hogy ezt a nyitottságot, jókedélyt őrizzétek és egyben szórjátok is, mert szüksége van rá a világnak!
Ölelés, szeretés: Szendi
Kedveseim!
Erre nincsenek szavak... csak Egy – GasztroOrgazmus! Köszönöm! Remélem minél előbb találkozunk!
Árpi
Kedves Kriszti és István!
A mai vacsora ismét feledhetetlenre sikerült. Az ízek, színek élménye felidézte bennem a görög nyaralást. Köszönöm! Most új erőre kaptam a motivációmmal kapcsolatban, amire most nagy szükségem volt. Köszönöm Nektek!
Puszi: Szilvi
Kedves Kriszti és István!
Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a csodálatos vacsorán. Fantasztikusan éreztem magam. Isteni volt minden étel. Köszönöm az ezzel kapott szeretetet is, szinte ölelve voltam az egész este folyamán melyet most magammal vihetek. Egy új utat mutattatok meg nekem, egy új lehetőséget amit most választhatok és amiről most már meg lettem győzve, hogy igen, erre van szükségem. Remélem még találkozik utunk, én biztos, hogy egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb.
Nagyon köszönöm és sokszor ölellek Benneteket!
Szeretettel: Rózsa és Marika
Sziasztok!
Nagyon köszönöm Nektek ezt a hétvégét! Nagyon soka adott nekem. Nem csak rengeteg ötletet az étkezéssel kapcsolatban, de nagyon jó érzés volt egy olyan társaságban lenni, ahol az az érzésem van, hogy megértenek és hasonlóan gondolkodnak, mint én, ahelyett, hogy próbálnak megváltoztatni.
Sajnos én inkább csendes típus vagyok, tovább tart amíg feloldódom és magamról mesélek, de nagyon jól éreztem magam. És nagyon örülök, hogy a nagymamám is megismerhette ezt az étkezési módot, szerintem neki is jót tett! Köszönöm, hogy vele is olyan kedvesek voltatok! Remélem még találkozunk!
Puszi: Kata
Kedves Kriszti és István!
Nagyon finom volt minden fogás, különösen a cukkini spagetti. Meglepett, hogy ilyen állagú is lehet ez a zöldség. Na és persze a Nagyon Csoki Torta... nagyon finom volt!
Péter
Kedves Kriszti és István!
Szuper volt és megközelítőleg erre számítottam. Remélem lesz tovább...
Veronika
Kedves Kriszti és István!
Nagyon különleges élmény volt. örülök, hogy elcsábított a barátnőm. Várom a recepteket!
Rózsa
Kedves Kriszti és István!
Fantasztikus élmény volt, az ételek, a terítés, a felszolgálás és a hangulat egyaránt. Gratulálok a házigazdáknak és bízunk a folytatásban!
Kati
Kedves Kriszti és István!
Csodálatos este, csodálatos társaságban. Fantasztikus ételek. Köszönöm szépen!
Kati, Kata és Judit
Kedves Kriszti és István!
Fantasztikus este volt, csodálatosan finom és gyönyörű ételekkel. Köszönjük és sok sikert kívánunk Nektek!
Angéla
Kedves Kriszti és István!
Szívből köszönöm a mai estét. Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket!
Köszönettel: Judit
Kedves Kriszti és István!
Nagyon félve indultam a ma estének, mert az ”ismeretlenbe” jöttem, de nagyon nagyon jól éreztem magam, nagyon finom volt minden. Örülök, hogy megismerhettem ezeket az ételeket. Köszönöm az élményt! További sok sikert kívánok közös céljaitok eléréséhez!
Puszi: Szandra
Kedves Kriszti, Kedves ”Dezső”!
Köszönjük szépen a ma esti íz – orgiát és a feledhetetlen gasztronómiai élményeket! Fantasztikus hangulatban fogyaszthattuk el a finomabbnál finomabb fogásokat és amikor már azt hittük, hogy a csúcsra értünk, megérkezett a Nagyon csoki Torta! Nincsenek rá szavak! Külön köszönetet is szeretnék mondani a kréker újraértelmezéséért! További sok sikert és boldogságot kívánunk.
Enikő & Timi