A magazin hónapról hónapra igényes írásokkal, sokszínű témákkal és képi megjelenítésekkel dolgozza fel a tudatos és igényes nőket érintő kérdéseket.


A Szépségkonyha Magazin hiteles és egyedi összetételét adja, az inspiratív szépségápolás és minőségi táplálkozás, amely egyben egy életstílus.
A magazin mindent magában foglal, amire egy tudatos és igényes nő vágyik: naprakész tájékoztatást a XXI. századi táplálkozásról, a jövő szépségápolásáról és magas színvonalú írásokat, melyek elgondolkodtatják, inspirálják vagy még magasabb fokú tudatosságra késztetik.

A Szépségkonyha Magazin az első számú olyan életmód magazin minden magára adó nőnek, aki saját életstílust teremt. Legyen szó komoly vagy könnyedebb témákról, ismert vagy ismeretlen személyekről szóló írásokról, a Szépségkonyha Magazin kutat az egészségtudatosság és életélmény után. A magazin egy széles körű és látványos világot tár elénk inspiráló forrásként az egészséges táplálkozás, bőrápolás és belső egyensúlyra való törekvés területein belül. Írásaink egy elérhető luxust, egy egyedi stílust kínálnak olvasóinak.

A Szépségkonyha Magazin a szépségápolást, az egészséges és tudatos táplálkozást és önmagunkon való belső munkálkodást segít élménnyé fűszerezni.
Sok szeretettel meghívunk erre az izgalmas, közös útra!

Te is, hogy minden hónapban küldhessük a Szépségkonyha Magazin legfrissebb számát!

Szeretettel: Krisztina & István