Nádasdi Krisztina
kozmetikus és szépségápolási terapeuta

Nádasdi Krisztina vagyok – kozmetikus és szépségápolási terapeuta. Édesanyámnak köszönhetem, hogy erre a csodálatos életpályára kerülhettem 18 éves koromban. Ő bíztatott és segített abban, hogy a számomra legmegfelelőbb mestertől, Kocsisné Kovács Máriától – a Négy Évszak Szépészeti Szalon és Gyógykozmetikában tanulhassam meg a szakmai alapjaimat és a szemléletet, amivel az emberek felé fordulok, és ma is elkísér.
Az egészséges és természetközeli kozmetikumok iránti érdeklődésem is ekkor kezdődött.Nem tudtam hogyan, kinél lehet ezt majd megtanulni, de abban biztos voltam, hogy ez az én utam. Ezek után szinte rögtön elvégeztem Feller Adrienne "Aromaterápia Kozmetikusoknak" tartott akkor induló képzését, ami inspiráló mérföldkő volt a szakmai életemben és és egy teljesen új fejezet vette kezdetét. Az ezt követő években beleástam magam a különböző gyógynövénytani, ásványi és egyéb témába vágó szakmai írásokba és gyakorlati képzésekbe.

Hivatásom során fontos számomra a motiváció, amellyel egy ember felé fordulok, az alapanyag, melyet a kezembe veszek és az érintés, melyet a másik személy felé létrehozok.
Segítőim az ehető alapanyagok, mint a gyümölcsök és néhány zöldség, a magkivonatok és virágvizek, valamint a gyógynövények és az illóolajok.Mind mind különleges és új értelmezést nyernek a munkám során. Éppúgy rendelkeznek jelentős fizikai hatással, mint egy különleges élmény minőséggel. Képesek segíteni az aktuális bőrállapotok harmonizálásában, az azonnali, látványos bőrminőség javításában mindezzel segítve a lelki kiegyensúlyozottságot is egyben. Az érintés pedig, melyet a rituálék során alkalmazok tovább támogatja a harmonizálási folyamatokat, ezáltal megőrizve és elősegítve a szépséget.
A szakmai tapasztalaim igazolják azt, miszerint a szépségápolási termékek és a táplálkozás elválaszthatatlanok egymástól. Ezért is fontos számomra, hogy az általam megálmodott ehető kozmetikumokat és az ezt kiegészítő különleges érintést és törődést tiszta és magas színvonalú ételekkel kiegészítve nyújthassam át a hozzám fordulóknak.

Köszönettel az engem körülvevőknek, hogy velem tartottak eme hatalmas feladatomban. Hiszem és hirdetem, hogy a változást mindig magunkon kell elkezdenünk, ez által is példát mutatva a körülöttünk élőknek.

Szeretettel: Nádasdi Krisztina