Varga István
nyers séf

Immár több, mint 20 éve ismerkedem a konyhák világával és tanulmányozom a táplálkozást, ezen idő alatt összegyűlt tapasztalatimat szeretném átadni az arra nyitott személyeknek.

15 éve étkezem és alkotok növényi alapon, amit a jóga hozott az életembe.
A nyers étkezéssel elsőként több, mint tíz éve Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely publikációi által ismerkedtem meg, majd tudásomat Lénárt Gittának és csapatának köszönhetően fejleszthettem tovább a Nyersétel Akadémián, ahol mind a mai napig is alkothatok mint konyhafőnök. Ezt a tudást és tapasztalatot az ország több területén segítettem már elsajátítani cégeknek és magánszemélyeknek is.
Ha szeretnéd téged is bevezetlek az enzimtáplálkozásba vagy magasabb szintre emelhetjük a már meglévő tudásod csoportos vagy egyedi foglalkozásaimon.

A közösségi médiát használva indítottam A Nyers Kihívás életmód fejlesztő mozgalmat, ahol minden évszakban egy hónapon keresztül közösen fedezzük fel a nyers ételek csodáját. Kérlek légy nyitott és engedd az életedbe az új tapasztalások hullámát, engedve a minket körülvevő világ állandó változásának...