Gyere és kapcsolj ki egy hétvégére a mókuskerékből!


Néhány nap kikapcsolódás és feltöltődés remek ételekkel, ehető szépségápoló különlegességekkel, hasznos életmód tanácsokkal.
Szabadulj meg a hétköznapok feszültségétől és engedd át magad a kényeztető pihenésnek egy különleges hétvégén!
Csukd be a szemed egy pillanatra és képzeld magad egy olyan helyre, ahol nyugalom és feltöltődés vár rád, hozzád hasonlóan lelkes emberek társaságában. Mindez közelebb van hozzád, mint gondolnád. Utazz el egy hétvégére, felejtsd el a hétköznapok nyüzsgését és pihenj – akár egyedül, akár egy barátoddal / barátnőddel – egy tökéletes kikapcsolódást biztosító Szépségkonyha Hétvégén. A pihenés után felfrissülve, új lendülettel, tudatossággal és élményekkel telve térhetsz vissza a dolgos mindennapokba. 

A Szépségkonyha Hétvégén amellett, hogy megtanulod a különlegesen finom és enzim dús élő ételek és az egyedi, ehető kozmetikumok elkészítését, valamint azonnal megtapasztalhatod jótékony hatásukat a gyakorlatban is, folyamatosan lazíthatsz, hiszen a kiegészítő programok – pl.: hangtál masszázs, a közös reggeli meditáció vagy az esti élmény vacsora garantáltan jótékony hatással lesznek a testedre és a lelkedre egyaránt.
Próbáld ki a különleges szépítő kezeléseket és kóstold meg az ízletes étel különlegességeket, amelyeket együtt alkotunk meg, hogy biztos lehess benne, hogy a hétvége után olyan energikus leszel, mintha kicseréltek volna. Egy Szépségkonyha Hétvége a legjobb megoldás a tested és lelked teljes felfrissítésére, tudatosságod új szintre emelésére!

"Büszke vagyok, hogy olyan hivatásom van, amely örömet nyújt másoknak, szépet teremt, felébreszti a lelkiismeretünket és - ami talán ennél is fontosabb - sokak számára lehetővé teszi azt, hogy egy időre kilépjenek erőszakkal terhelt világunkból."
- Audrey Hepburn